Cherry Land – черешови и лилави подаръци от Кюстендил

Cherry Land - подаръци от Кюстендил

Собственичката на магазин Cherry Land в Кюстендил ме изненада с един куп страхотни подаръци. Почувствах се все едно имам рожден ден!
Всичко е тематично – лилаво, черешово и за Фабриката. Не съм си представяла, че мога да получа на куп толкова много (лилави!) неща! Въобще много се радвам, че действам така вдъхновяващо :))
Не мога да се сдържа да не разкажа повече за тях в тази публикация, изпълнена с много възклицателни и усмивки, а и искам да се похваля с малко снимки.

Cherry Land - подаръци от Кюстендил
Имам си ръчно правена възглавничка „Фабриката за творчество“ и една във формата на къщичка (или може би Фабрика?).
Текстилно сърце „Фабриката“ за декорация и порцеланова чаша с mug warmer, в която след малко ще има горещ шоколад.
Изключително много се зарадвах на тефтера с подвързия. Обещавам, че ще го ползвам само за творчески цели – ще се записват мисли, идеи и всякакви хубави и вдъхновяващи неща!
Държа да отбележа, че всичко е покрито с лилави сърца и панделки с череши.

Черешови подаръци от Кюстендил

В случай, че някой не е запознат – Кюстендил е известен като града на черешите. И разбира се, не е странно, че получих и нещо черешово. Тъй като сезонът за плодове мина, си имам две ръчно правени черешови сапунчета с костилки. Не съм виждала такива досега, но ми се струва като страхотна идея. Хем много ароматни, хем стават и за пилинг.
Получих и едно мъничко черешово сапунче във форма на черешки, с което мисля да ароматизирам някой шкаф с дрехи, както и черешови соли за вана.

Кюстендил - череши и ръчно правени подаръци

Един от интересните подаръци е специалната възглавничка с черешови костилки. Естествено платът, от който е ушита също е на такава тематика.
Подобни възглавнички се ползват предварително нагряти и успокояват разни болежки. Информацията, която получих е, че се ползват при главоболие, ставни болки или схващане. Костилките задържат дълго време топлината, така че са подходящи за студените зимни нощи и за сгряване.

Друго, което много ми допадна е малката възглавничка с лавандула за спокойни нощи. Обичам стари домашни рецепти и нямам търпение да пробвам всичко, което получих.

Cherry Land - магазин за ръчно правени стоки

Все още не съм била в Кюстенил, но когато отида първото място, което ще посетя е магазинчето на Cherry Land.
В него може да поръчате всякакви текстилни подаръци – възглавнички, кърпи, подвързии, платнени декорации и аксесоари. Най-хубавата част е, че могат да бъдат индивидуализирани с имена.
Друго характерно за Cherry Land е, че там може да откриете всякакви черешови продукти и сувенири. Определено звучи примамващо и интересно и се надявам скоро да видим още тематични продукти.

Хрумва ми и идеята, че всякакви творения с череши (бижута, аксесоари, дрехи, декорации и други) могат да се продават в Cherry Land, така че всеки творец, който има подобни може да изпрати запитване на магазина.

Cherry Land - ръчно правени подаръци от Кюстендил

Фабриката 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *