Дигитално обучение в „Ателие Марабу“

Преди няколко дни проведох първото си обучение на творци!
То се случи в уютната атмосфера на училището за творци в София, всъщност за дизайн и изработка на бижута, „Ателие Марабу“, където персоналът избра да отдели съботния си ден за нови знания и идеи.

Диджитал обучение в "Ателие Марабу"

Защо училище?
Защото там човек наистина се учи на занаят, а накрая дори излиза със сертификат за знанията си.

По време на срещата ни си говорихме за „Онлайн маркетинг и писане за Интернет“ – моята любима тема.
Няма да ви разказвам много за самото обучение: обсъдиха се всякакви въпроси, научиха се много неща, създадоха се много идеи, имаше много предложения за дейности и като цяло се вдъхновихме за творческа работа онлайн!

Защото колко и да си добър в това, което правиш, действителността те кара постоянно да се развиваш и надграждаш, за да си в крак с тенденциите, за да имаш повече възможности и не на последно място, за да се справяш с конкуренцията.

Основно си говорихме за сайтове, оптимизация, писане и въобще онлайн съдържание и комуникация.
Разбира се, нямаше как да пропуснем социалните мрежи и рекламите.

Диджитал обучение в "Ателие Марабу"

В тази публикация искам да изразя своята благодарност към екипа на „Марабу“. И по-специално на мениджъра Владислава, която се свърза с мен преди повече от една година и съвсем ясно ми каза, че ме е харесала за такъв тип обучения. Трябваше да мине доста време преди крайния резултат, но съм щастлива, че имах възможност да го направя.

Сега в „Марабу“ кипи усърдна работа – дала съм им един куп домашни и предложения какво да променят или развият. За момента са изрядни ученици 🙂

Не мога да не се похваля, че по време на обучението ме гощаваха с домашни био вкусотии – баница със спанак и фантастичен лимонов кекс. Оказа се, че Влади е истинска фурия в кухнята и редовно черпи екипа и курсистите.

Диджитал обучение в "Ателие Марабу"

Стори ми се доста нечестно за всички останали души, които пропускат такъв тип гощавки, затова съм решила да минавам по-често през училището.
А и как да не го правиш?

Новото им място е в самия център, модерно обзаведено, а атмосферата на старите софийски жилища винаги е била много вдъхновяваща:
широки пространства, високи тавани, портали, а аристократичния дух направо витае из стаите.
Почакайте само да видите кухнята, която „Марабу“ са решили да запазят почти в автентичния ѝ вид и където може да се срещнете с истинско съкровище: огромен дървен бюфет с десетки чекмедженца. Там направо си плаче за кулинарни курсове!

Диджитал обучение в "Ателие Марабу"

И така: исках само да кажа, че беше страхотно изживяване за мен и се надявам да повторим отново. Този път в по-широк състав! 🙂

Научете повече за „Ателие Марабу“ и дейността им. <

Фабриката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *