Книга за гости

Книга за гостиСкъпи творци и приятели,
оставям това място специално за вас и вашето мнение.

Споделете какво сте намерили за полезно в блога на Фабриката, научихте ли нещо ново, кои публикации са ви любими?
Приемам предложения за теми, за които искате да получите повече информация или просто представляват интерес за вас.
Ще се радвам да получа и обратно връзка за Facebook страницата на Фабриката.

Вашите препоръки и отзиви са важни за мен и ще съм благодарна, ако напишете какво мислите.

Благодаря на всички, които подкрепят и следят Фабриката.
Без вас никога нямаше да е същото!

 

Advertisements

10 thoughts on “Книга за гости

 1. Здравей “Фабричке” 🙂 ! С голямо огорчение ,насочено към самата мен, и с голяма благодарност насочена към Вас искам да споделя,че благодарение на Вас съм се заела да попълня пропуските си като творец и автор,желаещ да се развива като такъв. Благодарение на Ващите статии видях своите основни грешки,защото както се изразихте Вие “Само да твориш отдавна не е достатъчно”. Четейки Вашите статии,първо се опитах да си намеря оправдание за пропуските,след това осъзнах,че това няма да промени нещата и накрая “запретнах ръкави” следвайки Вашите съвети.До колко се справям е друг въпрос,важното е,че вече гледам с широко отворени очи,слушам внимателно и допускам,че не всичко е така,както аз си го представям :). Преди време бях чела ваша статия относно участията на базарите за ръчно правени неща…не я приех на сериозно и автоматично отхвърлих този вариянт. Ендна от грешките,които се заех да поправя е именно тази. Престаших се и осъществих такова участие.Опитах се да спазя всички Ваши съвети относно подготовката и представянето си.Обърнах внимание на всеки детайл и резултата е….че ми поникнаха криле :),повярвах в себе си и възможностите си. И това благодарение на Вас! Снам,че доста се повтаря думата “благодарение” ,но не знам с коя да я заместя,защото наистина съм Ви БЛАГОДАРНА!!!
  И в целия този хаотичен ред на мисли искам да Ви дам препоръка-Съществувайте! Не пестете критика! (защото понякога крачка напред е просто един ритник отзад) Пишете повече “съветващи” статии и бъдете все такъв ценител на изкуството! БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА!!!

  Антония Натова

  • Антония, благодаря за този коментар!
   Прекрасни думи, наистина съм щастлива, че съм успяла да помогна и вдъхновя творец как да се развива в позитивна насока. Обичам да споделям знания и съвети (понякога и критики), защото мисля, че е страхотно хората да вършат качествено работата си. Пък било то и творческа работа:)
   Пишете ми във FB страницата на Фабриката – искам да видя Вашата страница! 🙂

 2. Здравейте. Аз също желая да изкажа своята огромна Благодарност към Фабриката! Вие ми вдъхнахте смелост да се престраша и да направя страница във Фейсбук с нещата, които съм сътворила за близките си. Послушах съветите ви, до колкото успях. Благодарение на това за 1 ден страницата ми има близо 100 харесвания. Знам, че на напредналите творци това е малко, но за мен е много. Надмина многократно очакванията ми. Още веднъж голямо и топло Благодаря за Фабричката за това, което прави. Вие отделяте времето си и го посвещавате на друг, заслужавате поздравления за това. Ако някой чете и се чуди дали да опита, мога да кажа “давайте смело” с тези адекватни съвети не сте сами 🙂

  • Благодаря ти, Костадинка! Радвам се, че съветите работят и на практика:)

 3. Аз открих блога на Фабриката преди около две седмици. Много полезни съвети, отчетливи и искрено написани.. Стори ми се, като е че ли някой ти подава ръка, докато опипваш в тъмното, и пуска лампата. Да създаваш неща от сърце е едно, но да успееш да ги изпратиш до останалите хора, да ги зарадваш и да си им полезен е процес, на който мен никой не ме е учил. А не можеш да минеш без това. Един вид ,блога на Фабриката ти показва как да излагаш нещата си с вкус и достойнство, а това е прекрасно..
  Аз благодаря за помощта!
  От сърце! 🙂 🙂 🙂

 4. Здравейте 🙂 в тази хубава вечер и потънала сред творчески безпорядък 🙂 реших да споделя страхотните си впечатления и огромната си симпатия към “Фабриката” 🙂 От пролетта съм последовател на страничката и блогът ви, а ми се иска да е от по отдавна, защото като погледна назад виждам колко много съм научила за тези няколко месеца благодарение на вас и преборвайки се със себе си . Радвам се , че ви открих, защото много финно и елегантно напътствате, насърчавате, предизвиквате и подкрепяте всички творящи хора.
  С огромно удоволствие и нетърпение прочитам всеки ваш пост, статия или интервю, че и по няколко пъти имам си няколко много много любими като „Кодекс за творци“, „Задълженията на един творец“, но най- любима ми е „Колко е важно да НЕ си първи“. За мен те са изключително ценни уроци, напътсващи и вдъхновяващи ме. Например вчера четох в блогът ви за минало годишното събитие -кауза „Искам ръчно правен подарък“ и ми се иска отново да има такова събитие. На няколко пъти съм сядала пред компютъра за да ви пиша с молба за мнение или дискусия, но винаги съм се отказвала от опасение да не се натрапвам. Пожелавам на вас все така неуморно да подкрепяте, критикувате и интригувате българските творци и си пожелавам повече вдъхновяващи и интересни статии и постове. Хубава вечер

 5. Няма как да не напиша едно голямо БЛАГОДАРЯ !! След тоталния хаос в главата ми месеци наред и след няколко часа четене на почти целия блог, започна да изгрява слънце и на моя хоризонт и мислите в главата ми полека да си намират ” чекмеджетата” . Сега мога да си отдъхна с облекчение . Знам кое как, къде , по какъв начин. Радвам се, че те има Цветомира и ти пожелавам да изпиташ още много радост, помагайки на другите !!!

Напиши мнение

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s